Tuesday, January 21, 2020

Catering Yemek Fiyatları


Catering Yemek Fiyat listesi


Catering yemek, çeşitli yemekleri kapsayan sabit ücrete tabi menüyü belirtmektedir. İşyerlerinde, düğünlerde, cenazelerde nişan yemeklerinde, sünnet düğünlerinde ve uygun görülen birçok alanda catering yemek hizmeti sunulmaktadır. 

Catering hizmeti alan firmalar, kendi çalışanlarına sağlıklı beslenmeyi sağlayacak şekilde hazırlatılan menülerle, çalışanlarının verimlerini arttırmaktadır. Ayrıca çeşitli organizasyon düzenleyen firmalar, misafirlerini yemek seçenekleriyle memnun etmektedirler. 

Her gün değişik yemek yiyen çalışanlar, psikolojik olarak daha rahat ve verimli olurlar. Catering yemek fiyatları kullanılan ürünlerin kalitesine, hizmetten yararlanacak kişi sayısına, hizmetin kalitesine göre değişiklik göstermektedir. Catering yemek firmalarında kullanılan ürünler Türk Gıda Kodeksinde belirtiler koşullara uygun olması gerekmektedir.


Catering Yemek Fiyatlarını Etkileyen Etmenler



Catering yemek fiyatları, firmaların, okulların, kamu kuruluşlarının, fabrikaların, işletmelerin isteklerine göre yemek fiyatları belirlenmektedir. Catering yemek firmaları, kişileri günlük kalori gereksinimlerini dikkate alarak menüler hazırlamaktadır. Yemek hazırlarken kullanılan ürünler sağlığa uygun yerlerde muhafaza edilmelidir.

 Ayrıca malzemelerin konulduğu depolar düzenli olarak denetlenmeli ve ilaçlanmalıdır. Yemekler uygun taşıma kaplarında deneyimli çalışanlarla, kısa sürede tüketim yerlerine ulaştırılmalıdır. Bu koşulların sağlanması da catering yemek fiyatlarına etki etmektedir. Ürünlerin satın alınması, depolanması, üretme ve satışı değişik maliyetler gerektirdiğinden catering yemek fiyatları da firmadan firmaya farklılık göstermektedir.



No comments:

Post a Comment